28.09.22

Kauaoodatud uus Minu SYNLAB on valmis!

Uus moodne veeb ühendab endas SYNLABi eraklientide e-poe, iseteeninduse ja kodulehe – kõik, mida meie kliendid digikeskkonnas vajavad. Uue veebi loomisest räägivad SYNLABi klienditeeninduse osakonna arendusjuht Grete Kikas ja IT-projektijuht Egle Puppart.

Vajadus uue portaali loomiseks kujunes välja nii meie klientide kui kolleegide tagasisidest. Projekt sai alguse jaanuaris 2021, mil alustasime SYNLABis töötubadega. Grete Kikas selgitab: “Töötubade eesmärk oli kaardistada erinevate osakondade ja klientide soove ning vajadusi. Tegime 7 töötuba, kus kõik töötajad said sõna sekka öelda nii olemasolevate kui ka uute funktsionaalsuste osas. Meie kliendid aga said olemasolevale patsiendiportaalile tagasisidet anda kliendiküsitluse kaudu.”

Ideid ja soove uue veebi võimaluste osas kogunes palju ning lõpptulemusena näevad meie kliendid uuenenud disaini ja naudivad mugavamat navigeerimist. “ Kui eelmises portaalis pidi klient valiku tegemisel palju eeltööd tegema, siis uues Minu SYNLABis on teenused selgemini kategoriseeritud ning tervisekontrolli pakette saab omavahel võrrelda. Võimalus näha, mis analüüsid erinevates pakettides sisalduvad, teeb sobiva tervisekontrolli valiku lihtsamaks,“ toob Egle Puppart välja.

Lisaks kuvatakse tulemusi interaktiivselt ja kasutajakesksemalt, oleme loonud samm-sammulised juhendid erinevate proovimaterjalide andmiseks ning kogu veebilehekülje ulatuses kolmekeelse funktsionaalsuse ja parendanud otsingut. Tervisekontrollide ja teiste teenuste kirjeldused on koostöös laboriarstidega saanud värskenduse ja uue struktuuri, et oluline info oleks lihtsalt ja mugavalt kättesaadav.

Töö aga sellega kindlasti ei lõppe: “Järgmiste arenduste fookus on e-poe lahendusel, mis aitab hõlpsamini endale sobivaid teenuseid valida. Lisaks soovime kättesaadavaks teha videokonsultatsioonid,“ ütleb Grete Kikas ja lisab veel: “Töötame selle nimel, et saaksime klientidele anda personaliseeritud soovitusi tema isiklike tulemuste põhjal.”

Uues Minu SYNLABis on jätkuvalt võimalik tellida tervisekontrolli oma lähedastele ja soetada kinkekaarte. Koduste proovivõtukomplektidega teenused leiad nüüd „Testi ise“ teenuse alt. Kui soovid tellida proovivõtja endale või oma lähedasele koju, saad selleks kasutada meie „Proovivõtt kodus“ teenust. Säilinud on ka anonüümne analüüside tellimine.

Egle Pupparti sõnul oli Minu SYNLABi uuendamise projekt põnev ka seetõttu, et arenduspartnerid olid meil nii Taanist, Saksamaalt, Filipiinidelt, Ungarist kui ka Eestist. “Tegime koostööd kokku 10 partneriga ja pidevalt oli kaasatud umbes 40 inimest, kes kõik vastutasid erinevate projekti moodulite arenduse eest. Meie Gretega pidime jälgima, et kõik need moodulid moodustaksid terviku.” Kuigi osapooli oli palju, oli igaühel neist oluline roll, et uus portaal oleks kasutajasõbralikum nii kliendile kui ka SYNLABi personalile.

Põnevaid fakte projekti kohta

  • Alustasime Eestis uue veebilehe projektiga, kuid sellest arenes välja terve SYNLAB Grupi erakliendi sektori veebi alustala.
  • Projekti vältel on toimunud umbes 650 koosolekut/töötuba ja ära joodud umbes 13 000 kohvitassi.
  • Projekti on kaasatud 16 projektijuhti üle maailma.
  • Teenusedisain oli nomineeritud projekt Eesti Disainiauhindadel 2022 koostöös Velvetiga.
  • Projekti LIVE minekul soovime eraklientidele tutvustada esialgset versiooni machine learning algoritmidest – personaalsed soovitused baseerudes elustiili küsimustikul ning laboritulemustel.
  • Loodame, et Sina ja kõik meie kliendid naudivad uuenenud Minu SYNLABi!

    Elustiili ja nõuandelood - ole kursis! mobile-right-arrow-white Kõik artiklid
    ​Üks ravim teise järel ei anna soovitud mõju? Appi tuleb farmakogeneetika.
    ​Üks ravim teise järel ei anna soovitud mõju? Appi tuleb farmakogeneetika.
    ​Uudne geeniuuring aitab määrata patsiendile kõige täpsemini sobiva ravimi
    ​Uudne geeniuuring aitab määrata patsiendile kõige täpsemini sobiva ravimi
    toodet võrdluses