Roojaproov kalprotektiini uuringuks

 

[[titleTag|Tutvu roojaproovi kalprotektiini juhendiga.]]

[[instructionDetailTag|1|SAMM|Kasuta proovivõtmiseks spetsiaalset lusikaga proovinõud. Seda saad küsida proovivõtupunktist või soetada apteegist. Käepäraste (koduste) proovinõude kasutamine ei ole lubatud.|#|1-rooja-v-tmine-kalprotektiini-uuringuks-2x.png]]

[[instructionDetailTag|2|SAMM|Kogu väljaheide puhtale ühekordsele taldrikule NB! Roe ei tohi kokku puutuda uriiniga, WC-poti loputusveega ning puhastuskemikaalidega. |#|2-rooja-v-tmine-kalprotektiini-uuringuks-2x.png]]

[[instructionDetailTag|3|SAMM|Võta prooviks üks lusikatäis värsket rooja roojaportsioni erinevatest kohtadest.|#|3-rooja-v-tmine-kalprotektiini-uuringuks-2x.png]]

[[instructionDetailTag|4|SAMM|Aseta lusikas koos roojaga proovinõusse. |#|4-rooja-v-tmine-kalprotektiini-uuringuks-2x.png]]

[[instructionDetailTag|5|SAMM|Sulge proovinõu korralikult.|#|5-rooja-v-tmine-kalprotektiini-uuringuks-2x.png]]

[[instructionDetailTag|6|SAMM|Kirjuta proovinõu küljele oma nimi ja proovivõtmise kuupäev ja kellaaeg.|#|6-rooja-v-tmine-kalprotektiini-uuringuks-2x.png]]

[[instructionDetailTag|7|SAMM|Vii proov proovivõtupunkti esimesel võimalusel, kuid mitte hiljem kui 24h jooksul. Säilitamine: Hoia proovi proovivõtupunkti viimiseni külmkapi temperatuuril (+2…+8°C juures). |#|6-kurgukaabe-2x.png]]

 

toodet võrdluses